Speciaal voor scholen organiseren Ondernemend Onderwijs en Na-school.nl introductiebijeenkomsten over na schoolse activiteiten op maat.

Tevens wordt hulp en begeleiding aangeboden bij de implementatie van Na-school.nl op uw school. Wij bereiden u voor en helpen bij de organisatie, zodat Na-school.nl ook op uw school snel aan de slag te kan met een prachtig aanbod van na schoolse activiteiten.

Lees meer

Na-School.nl biedt o.a. aan:

Inspiratiesessie: voor ouders, aanbieders, ondernemers, vrijwilligers, leerkrachten, pedagogische medewerkers en onderwijsvernieuwers.

Over de kracht van kinderen en wat dat met ons doet. Kunnen wij daar nog meer doen?

 

Denktenk: voor kinderen.

Samen met kinderen brainstormen over welke activiteiten en projecten ze graag willen doen en hoe ze die zelf gaan organiseren.

 

Co-creatie sessie: voor leerlingen en studenten.

Op basis van de kwaliteiten van leerlingen en studenten en de behoefte van kinderen naschoolse projecten opzetten die ze zelf samen met de kinderen uitvoeren.

 

Coöperatie sessie:  voor partners die er graag werk van maken.

Op basis van ieders kwaliteiten en beschikbare voorzieningen samen bepalen hoe we naschoolse activiteiten mogelijk maken voor al onze kinderen en waarmee ze hun talenten spelenderwijs ontwikkelen.