Interview met Leonie Gossens van Babel

Zien, ervaren en leren: Leonie Gossens is als projectleider bij Babel Den Bosch altijd op zoek naar manieren om kinderen te inspireren en kennis te laten maken met kunst en cultuur. 

Want een serieuze kennismaking met kunstzinnig onderwijs, dat mag volgens Leonie eigenlijk niet ontbreken in een mooie schoolcarrière. Lees hier verder

 

Babel in het onderwijs

Kunst, cultuur en taal borgen in het onderwijs kan op tal van manieren. Babel helpt scholen om hun visie -groot of klein- te verwezenlijken. Van programma’s voor leerlingen (zoals Klas en Kunst, Bosch Leerorkest en Klup Up en de SchoolBIEB) tot deskundigheidsbevordering voor leerkrachten. Met als doel kunst, cultuur en leesplezier te verankeren in het onderwijs.

Pitch Babel

Website Babel

contactpersonen: Leonie Gossens en Anika Verschuur

Lees meer

Soms weet je school heel goed wat er nodig is en dragen we vanuit Babel graag bij om je doelstellingen mogelijk te maken. Maar ook wanneer dit niet zo is en je school wil onderzoeken wat er nodig is om kunst, cultuur en leesplezier een plek in je onderwijs te geven, staan wij met enthousiasme en deskundigheid paraat om samen de handen in een te slaan. Voor leerkrachten en ICC-ers, en natuurlijk ook aanstormende leerkrachten van de toekomst!

 

Babel is op 1 januari 2019 is ontstaan uit de fusie van Bibliotheek Den Bosch e.o. , Bureau Babel en Muzerije.