Foto's Bossche Talent School

De Bossche Talent School werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Bossche Vakschool, Avans Hogeschool, PowerUp073 en Ondernemend Onderwijs. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers slaagden zij erin een mooi programma met aansprekende workshops aan te bieden aan jongeren tussen 12 en 19 jaar. Zie hier het Programmaboekje. En dat zij het fantastisch vonden blijkt duidelijk uit de foto's en uit het meermalen gehoorde verzoek of het volgende keer wat langer kan duren.

Meer zien? Klik op onderstaande links:

Link naar foto's door Rodrigo Alonso

Link naar foto's door Apolline Mol

Link naar foto's van Gizem Gozuyasli

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Rodrigo Alonso, Instagram: @alonsophotography

 

Uitnodiging Bossche Talent School 2020

Ben jij tussen de 12 en 19 jaar en heb je school gemist? Kom dan van 27 t/m 30 juli naar de Bossche Vakschool. Het is helemaal gratis!

Wil jij je talenten ontdekken? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Sta je open voor nieuwe dingen? Verveel jij je tijdens de zomervakantie? Of heb je gewoon zin om iets te doen deze zomer? Doe dan deze zomervakantie mee met de Bossche Talent School! Een super toffe zomerweek! In deze week kun je bijleren, en andere leuke dingen doen, zoals sporten, koken en creatief bezig zijn. Het is ook een week om nieuwe mensen te ontmoeten, je blik te verbreden en samen gewoon een gezellige week te beleven. 

Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan bij BOSSCHETALENTSCHOOL@GMAIL.COM

Je bent van harte welkom!