Bossche Talent School - 3e editie

We zoeken jou! Ben jij naast je werk in het onderwijs graag op meer manieren maatschappelijk betrokken? Maak jij je zorgen over de oplopende achterstanden van jongeren? Heb je een speciaal talent/kennis die je graag met jongeren wil delen? Kom je als bevlogen vakdocent in het curriculum nooit toe aan jouw lievelingsmaterie van je vak?
Kom dan een workshop geven aan nieuwsgierige jongeren die wel iets extra’s kunnen gebruiken.

Op 29 en 30 december 2021 en 4, 5 en 6 januari 2022 gaat de 3e editie van de #Bosschetalentschool van start! Bossche jongeren (12-19 jaar) gaan op een leuke, leerzame, actieve en creatieve manier werken aan #socialevaardigheden en #talentontwikkeling. Samen doen en samen leren! Gezelligheid, ontmoeting en ontplooiing staan centraal. We kunnen alle hulp gebruiken om deze 3e editie ook weer tot een groot succes te maken.
Ben of ken je iemand die een leuke of leerzame workshop (75 min) zou willen verzorgen tijdens deze week?
Meld je dan aan via: debosschetalentschool@gmail.com

Wat kost het? Energie en enthousiasme
Wat levert het jou op? Voldoening, energie, lol, lekkere lunch, nieuwe contacten, grote dank en bekendheid.

Intussen zijn er al verschillende enthousiaste workshophouders die willen meewerken, bijvoorbeeld met een workshop watertechniek, gebarentaal en augmented reality. De locatie is nu ook bekend: deze editie van de Bossche Talentschool vindt plaats bij Yuverta! (v.h. Helicon vmbo).
Komende weken worden de puntjes op de i gezet en met nog een aantal mooie aanvullingen in het programma wordt dit vast ook weer een geslaagde editie van de Talentschool. 
Ken jij nog iemand die een bijzondere of boeiende workshop kan geven? Neem dan s.v.p. contact op met debosschetalentschool@gmail.com. En ken je middelbare scholieren die willen deelnemen? Opgeven kan via deze link. Het is helemaal gratis! Wie weet dus tot ziens in de kerstvakantie!!

De #bosschetalentschool wordt georganiseerd door de leergemeenschap Intercultureel talent van #avans Social Work, in samenwerking met #bosschevakschool#powerup073 en #ondernemendonderwijs