Uitnodiging 24 november 2017 bij HAS Hogeschool

‘Stimuleer en gebruik je creativiteit’

Zet in op een zorgzame samenleving, duurzaamheid, circulaire aanpak en sociaal ontwerpend leren!

Met Matthijs Bosman, kunstenaar, social designer en concept jockey. Een allround-denker in vele gedaanten, die zich specialiseert in dat ene idee waardoor alles anders blijkt te zijn.

Vrijdag 24 november 2017, 15.00-17.00uur, HAS Den Bosch, Onderwijsboulevard 221, in ruimte De Deel (tussen ZLTO en HAS). Inloop vanaf 14.30uur.

Wat gebeurt er als we onze gezamenlijke creativiteit aanboren en inzetten voor het inzichtelijk maken en verder brengen van belangrijke waarden als een zorgzame samenleving, duurzaamheid, circulaire aanpak en sociaal ontwerpend leren? En zijn wij in staat die verkregen inzichten door te vertalen naar onze dagelijkse omgeving en het daar weer te delen met collega’s, buurtbewoners, studenten en leerlingen?

We laten ons op 24 november graag inspireren door creatieve geesten en ideeën uit ons netwerk, om daarmee onze vaardigheden te stimuleren en belangrijke vraagstukken anders te belichten, dit samen te delen, waardoor we tot verrassende nieuwe inzichten kunnen komen.

Programma:

14.30-15.00 Ontvangst met koffie, thee, iets lekkers

15.00uur aanvang programma plenair gedeelte, met inspiratie, interactie, denktijd en beweegtijd

15.45uur wisselen van omgeving, (drankje halen? en) naar de statafel met jouw nummer

16.00uur olv gespreksleider zelf aan de slag

 

Laat je even weten of je erbij bent? sh.ondernemendonderwijs@gmail.com

Vriendelijke groet, namens het team van Ondernemend Onderwijs,

Margo van den Oord

Programmaleider ‘sH Ondernemend Onderwijs

06-51534041

 

Bereikbaarheid per auto: Het gebouw van HAS Hogeschool ligt op 10 minuten lopen van treinstation Den Bosch. Daarom adviseren wij om met de trein te komen. Bij onze vestiging in Den Bosch is beperkte gratis parkeergelegenheid. Als alternatief kunt u parkeren in parkeergarage het Paleiskwartier(let hiervoor op de bewegwijzering). In de parkeergarage kunt u het beste doorrijden tot aan uitgang Jonkerstraat; wanneer u die uitgang neemt, loopt u via de Jonkerstraat naar onze instelling. U kunt hier ook weer naar binnen als u weggaat.