Wijkpunt De Grevelingen

 

Zorgorganisatie Van Neynsel wil vanuit de nieuwe visie 'Van zorg naar welbevinden' een bruisend en succesvol middelpunt in de wijk zijn. Hieraan wordt hard gewerkt. Ook bij zorgcentrum De Grevelingen. 

Ondernemend Onderwijs 'sH is een van de partijen die Van Neynsel hierin ondersteunt. Dit doet zij door studentmedewerkers onderzoek te laten doen naar verbeterpunten en ideeën en deze opbrengst in een adviesrapport aan Van Neynsel aan te bieden. Lieke Kapteijns is de volgende studentmedewerker van OO 'sH die bij De Grevelingen aan de slag gaat.

Lees meer

Op 20 februari 2019 schrijft Lieke:

In de eerste helft van schooljaar 2018-2019 deden vier studentmedewerkers onderzoek bij Van Neynsel. Van Neynsel wil heel graag dat Wijkpunt De Grevelingen een bruisend wijkpunt wordt en hierbij ook de bewoners in de omgeving betrekken. De vier studenten die hiermee aan de slag gingen hebben twee mooie onderzoeken geleverd. Het zou zonde zijn als deze onderzoeken geen vervolg kregen. Lieke Kapteijns gaat dan ook met veel enthousiasme hiermee verder. Als aanstaande student Toegepaste Gerontologie is zij erg betrokken en vindt dit een prachtige kans om, samen met het team OO 'sH, Van Neynsel hiermee verder te helpen.

Vanaf volgende week (maart 2019) begint Lieke met observeren in het wijkpunt en over 3 weken zullen er concrete plannen en doelen gesteld worden. Daarmee gaan medewerkers van Van Neynsel en Lieke samen bouwen aan een bruisender wijkpunt.

Lees hier over de onderzoeken tussen september 2018 - januari 2019 

Deelnemende partijen

  • zorgorganisatie Van Neynsel
  • zorgcentrum De Grevelingen
  • Studenten Avans Hogeschool
  • Student Fontys Hogeschool
  • Ondernemend Onderwijs 'sH