'Zinvol naar buiten' 2

 

Ontwerp poster en pr materiaal voor evenement 'Pabo Zingt'

Laura, Michelle en Susanne uit 5-vwo van het Rodenborch college vonden het superleuk om in hun week 'Zinvol naar buiten' met de pr en het ontwerpen van een poster voor het evenement Pabo Zingt aan de slag te gaan. Pabo Zingt wordt een spetterend muzikaal evenement op 29 augustus 2018 op de Pabo in Den Bosch.

De meiden hebben om zich goed in te leven mensen uit de werkgroep Pabo zingt geïnterviewd; vroegen naar de doelgroep (docenten en toekomstige leerkrachten) en bezochten een evenement (Aanbiedingsbeurs Actie Aarde) om te leren wat daar goed of minder goed is gegaan bij de voorbereidingen, uitwerking en de middag zelf.

Vervolgens hebben zij bedacht wat voor flyer of poster zij zouden willen ontwerpen voor dit evenement, rekening houdend met de doelgroep met Alex Box, Marketing en PR-man Fontys Hogeschool en hebben samen een prachtige poster ontworpen.

Op 20-4-2018 presenteerden zij hun bevindingen én hun poster aan het team OO 'sH, Caroline Wijsman (teammanager Pabo Den Bosch), Alex Box en medeleerlingen. Iedereen was erg lovend over het resultaat. De poster voor het evenement zal ook echt gedrukt worden.

Deelnemende partijen

  • Rodenborchcollege
  • Fontys Hogeschool Kind en Educatie (Pabo Den Bosch)
  • Ondernemend Onderwijs 'sH