'Het Klokhuis Backstage' en AgriFood Capital

Op 11 november a.s. vindt het landelijke evenement ‘Het Klokhuis Backstage’ plaats. Op deze dag kunnen bedrijven in heel Nederland, die normaal gesloten zijn voor kinderen, hun deuren openen. Van grote tot kleine bedrijven, initiatieven en ondernemingen, multinationals en zzp-ers.

‘Klokhuis Backstage’ is een onderdeel van ‘Het Klokhuis Onderneemt’, een cross-mediaal project van de NTR, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Kamer van Koophandel. Doel van dit project is kinderen vertrouwd maken met ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

Ondernemers in Noordoost-Brabant die ook hun ervaringen en dromen willen delen met Klokhuisfans kunnen zich aanmelden via https://Bit.ly/KH-backstage. Dat kan tot uiterlijk 5 oktober 2017. 'Klokhuis Backstage' past in de 'leven lang leren'-doelstelling van AgriFood Capital Werkt!.

Lees hier meer

 

AgriFood Capital is het samenwerkingsverband van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen in de regio Noordoost-Brabant. Binnen AgriFood Capital werken partijen samen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken rondom duurzaamheid, voeding en gezondheid.

website Agrifood Capital

brochure