In de schoen(en) van .....

In onze nieuwe rubriek: 'In de schoen(en) van' lees je maandelijks een interview met een van onze partners uit het netwerk. Soms iemand waarmee we in een project samenwerken, soms iemand die iets buitengewoons doet en soms iemand die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Maar altijd iemand die vanuit het onderwijs, zijn/haar organisatie of bedrijf nauw betrokken is bij Ondernemend Onderwijs 'sH, onze visie ondersteunt en uitdraagt.

Echte ambassadeurs van Ondernemend Onderwijs 'sH dus!

 

Minke van Boekel

februari 2020

Minke wil graag de wereld wat mooier maken, te beginnen bij Brabant! Lees in haar interview 'In de schoenen van ......' hoe zij tot dit inzicht kwam.

Ondernemend Onderwijs 'sH kwam met deze energieke dame in contact tijdens het Energiefestival in het Evoluon te Eindhoven in november 2019. Het was direct een match! We zoeken immers allebei steeds naar (nieuwe) kansen en mogelijke samenwerkingen. Wij vanuit het onderwijs en Minke vanuit 'Brabant geeft Energie'.

Onze paden gaan elkaar zeker regelmatig kruisen, zoals bij de VerduurSamen Challenge voor V.O. scholen, waar we beiden onze netwerken inzetten.

Zie hier een filmpje over de VerduurSamen Challenge

 

 

 

Leonie Gossens

januari 2020

Inspireren, ervaren en laten leren: Leonie Gossens is als projectleider bij Babel Den Bosch altijd op zoek naar manieren om kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur. Daarbij is zij tevens een goede ambassadeur voor OO 'sH.

Lees hier het interview: 'In de schoenen van .... Leonie Gossens'

Ook Ondernemend Onderwijs 'sH draagt graag haar steentje bij aan kunst en cultuureducatie in Den Bosch en omgeving. Zij doet dit o.a. door op haar website en in de maandelijkse Nieuwsbrief een podium te bieden aan inspirerende onderwerpen over kunst en cultuur uit het netwerk.

 

Sander van Roy

december 2019

Wie past deze schoen? 

Wij hoefden niet lang na te denken aan wie we de eer zouden bieden als eerste in onze nieuwe rubriek 'In de schoen(en) van ....' te shinen.

Sander van Roy, docent biologie, coördinator onderwijs, coördinator internationale projecten en stagebegeleider op de Sancta Maria Mavo, is een echte ambassadeur voor Ondernemend Onderwijs. Vanaf onze start is hij altijd zeer nauw bij ons betrokken geweest. Deze enthousiaste onderwijsvernieuwer staat altijd voor ons klaar met hulp of advies. Hij is een bevlogen spreker en een ondernemend mens pur sang. 

Lees hier: In de schoenen van ......Sander van Roy