In de schoen(en) van .....

In onze nieuwe rubriek: 'In de schoen(en) van' lees je maandelijks een interview met een van onze partners uit het netwerk. Soms iemand waarmee we in een project samenwerken, soms iemand die iets buitengewoons doet en soms iemand die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Maar altijd iemand die vanuit het onderwijs, zijn/haar organisatie of bedrijf nauw betrokken is bij Ondernemend Onderwijs 'sH, haar visie ondersteunt en uitdraagt.

Echte ambassadeurs van Ondernemend Onderwijs 'sH dus!

 

Leonie Gossens

januari 2020

Inspireren, ervaren en laten leren: Leonie Gossens is als projectleider bij Babel Den Bosch altijd op zoek naar manieren om kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur. 

Lees hier het interview: 'In de schoenen van .... Leonie Gossens'

Ook Ondernemend Onderwijs 'sH draagt graag haar steentje bij aan kunst en cultuureducatie in Den Bosch en omgeving. Zij doet dit o.a. door op haar website en in de maandelijkse Nieuwsbrief een podium te bieden aan inspirerende onderwerpen over kunst en cultuur uit het netwerk.

 

Sander van Roy

december 2019

Wie past deze schoen? ‘Mijn naam is Sander van Roy en ik werk als docent biologie, coördinator onderwijs, coördinator internationale projecten en stagebegeleider op de Sancta Maria Mavo. Ik woon in Sprang-Capelle met mijn vrouw en mijn dochter.’

Lees hier het hele interview