Cabaretduo Grof Geschud

Wij zijn Myrthe van Velden en Lander Severins, cabaretduo Grof Geschud. 

In 2018 zijn wij afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en in 2017 hebben wij beide stage gelopen bij Ondernemend Onderwijs ‘sH. Daar werkten wij mee aan de opzet van HUB’s (creatieve broedplaatsen van OO ‘sH) namen de theatraliteit van het onderwijs onder de loep en zetten onze creativiteit volop in bijvoorbeeld tijdens vele brainstorms over zeer diverse onderwerpen. 

Het mooie van Ondernemend Onderwijs ‘sH is dat steeds studenten vanuit verschillende Hbo-opleidingen in het OO-team worden opgenomen, die allemaal ook echt een waardevolle inbreng hebben.

OO ‘sH is een mooie netwerkorganisatie, waarbij de behulpzame collega’s en de leergierige mede studentmedewerkers altijd klaarstaan om (maatschappelijke) vragen te beantwoorden.

Lees meer

Nu wij eenmaal zijn afgestudeerd en de wereld invliegen om ons geschud ten toon te spreiden, hebben wij afscheid genomen van Den Bosch als onze thuisbasis. 

Maar Den Bosch is nooit uit ons hart geweest. Een bezoek aan Den Bosch voelt nog altijd als thuiskomen. 

Sterker nog, op 12 december 2019 staan wij in de Verkade Fabriek in Den Bosch met de première van onze debuut-voorstelling, LIJMEN. Waar anders je aller eerste première spelen dan op de plek waar je je liefde voor theater, je kijk op de wereld en je ruimte voor ondernemendheid hebt laten groeien? 

Hopelijk tot snel ! www.grofgeschud.eu

Mailen naar: mail@grofgeschud.eu

 

P.s. Wat trouwens misschien nog wel eens leuk is om te weten; ik, Myrthe, ben sinds kort een heuse lerares muziek en theater in Amsterdam!

Dus dat ondernemen en onderwijzen heeft OO 'sH toch wel goed in me naar boven weten te halen!