Spark Makers Zone

Make Your Future

Afgelopen najaar blikte Spark vooruit naar hun nieuwe creatieve werkplaats, de SPARK Makers Zone. Tijdens de ‘Make Your Future’ bijeenkomst en in alle gesprekken die daarop volgden, hebben ze een goed beeld gekregen van de verschillende wensen op het gebied van maakonderwijs. 
 
Inmiddels zijn ze geland op een nieuwe locatie aan de Parallelweg te ’s-Hertogenbosch, waar ze de komende maanden alle voorbereidingen kunnen treffen om in de zomer de deuren te openen van de SPARK Makers Zone. Door deelname aan onderstaande inspiratiesessie kun jij meepraten over de invulling.

Lees meer

Op de inspiratiesessie op 14 mei van 15.30-18.00u, licht Spark je in over de lay-out, locatie en andere belangrijke stappen, maar wil ook samen de vertaling maken naar het onderwijs-, cursus- en lesaanbod dat jullie voor ogen hebben. Een projectweek? Minor in het lab? Ieder week een specifieke vaardigheidstraining? Matchen van stages, talenten en bedrijven? Het kan allemaal in die nieuwe Makers Zone.

Meld je alvast aan via deze link en verzeker jezelf zo van een eerste klas ticket voor de gloednieuwe Makers Zone, de plek waar onderwijs, praktijk en innovatie bij elkaar komt!

 

Samenwerking SPARK en OO 'sH op komst!

Ondernemend Onderwijs gaat (mogelijk) samenwerken met SPARK. De eerste gesprekken hebben afgelopen maand plaatsgevonden. De komende vier jaar gaat Ondernemend Onderwijs een bijdrage leveren aan verschillende fasen van het Maakonderwijs. In eerste instantie zal de bijdrage bestaan uit deelname aan conferenties, het meewerken aan het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn (bao)-vo-mbo-hbo, het adviseren bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen, en het ondersteunen van professionalisering van docenten.

Voor de zomervakantie hopen beide partijen tot definitieve afspraken te komen. We houden u op de hoogte!

 

Spark campus

SPARK Campus wil een positieve impact hebben op de samenleving door innovatie te stimuleren in de gebouwde omgeving. Dat doen we door (maatschappelijke) vraagstukken om te vormen naar business opportunity’s, waarbij we op zoek gaan naar een win-win voor de betrokken partners. Wij zijn goed in het leggen van cross-over verbindingen en helpen daarmee innovatie te versnellen.

website SPARK Campus

contact: Cassandra Vugts