Onderzoek studentmedewerkers OO 'sH rond zorgcentrum De Grevelingen

Zorgorganisatie Van Neynsel wil vanuit de nieuwe visie 'Van zorg naar welbevinden' een bruisend en succesvol middelpunt in de wijk zijn en gaat daar de komende jaren mee aan de slag. Ook bij zorgcentrum De Grevelingen. 

Lees hieronder wat de studentmedewerkers van OO 'sH hieraan tussen september 2018 en januari 2019 hebben bijgedragen. 

 

Studentmedewerker OO 'sH doet onderzoek naar Wijkpunt De Grevelingen

Lobke van der Zanden studeert toegepaste gerontologie aan hogeschool Fontys in Eindhoven en doet via haar stage bij Ondernemend Onderwijs ‘sH onderzoek bij zorgcentrum De Grevelingen. Met name naar het wijkpunt op De Grevelingen.

Resultaten onderzoek Lobke, 25-1-2019

Update Lobke, 20-11-2018

 

 

Studenten Avans zoeken naar boost voor wijkpunt De Grevelingen

Ook de drie studenten, die samen vanuit de minor Dare to Change op Avans Hogeschool bij Ondernemend Onderwijs ‘sH zijn aangehaakt hebben zich aangesloten bij het onderzoek voor wijkpunt De Grevelingen van studentmedewerker Lobke van OO ‘sH.

Resultaten onderzoek Mike, Terri en Ries, 25-1-2019

Een tussentijdse update van Mike, Terri en Ries, 20-11-2019

 

 

 

 

Basisschool Het Rondeel op bezoek bij De Grevelingen

Op dinsdag 13 november 2018 kwamen kinderen van Basisschool Het Rondeel op bezoek voor het project 'Jongeren portretteren ouderen'; een landelijk project i.s.m. de Riki Stichting en het Nationaal ouderenfonds. De kinderen hebben bewoners van De Grevelingen heel mooi in hun schilderij weten vast te leggen. 

Studentmedewerkers van Ondernemend Onderwijs 'sH waren deze ochtend ook aanwezig. Zij doen een onderzoek onder bewoners (en omwonenden) over het Wijkpunt en de activiteiten bij zorgcentrum De Grevelingen. De uitkomst hiervan zal aan het bestuur van Van Neynsel worden aangeboden.

Deze activiteit sloeg in ieder geval erg goed aan bij de geportretteerden! 

 

Van Neynsel

Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie waar 'Goed leven' centraal staat. Zij voert de slogan: ‘van zorg naar welbevinden!’ en streeft dit op diverse mooie manieren na.

Een speerpunt is ‘succesvol contact in de wijk’ en het team van Ondernemend Onderwijs werkt hieraan mee.

 

Website van Neynsel

Contact: Miriam Dings (teamcoach Welzijn en Service)

             Annelieke de Man (communicatieadviseur)