10 juni 2020, webinar Bewegend Leren

Het was een hele uitdaging om voor de eerste keer een digitale netwerkbijeenkomst te organiseren. Maar met een groep enthousiaste mensen die zich allemaal enorm inzetten voor bewegend leren én buiten leren lukte het om op 10 juni 2020 een hele mooie webinar met drie leerzame workshops te houden. En dat het thema 'Beweging geeft Energie' aanspreekt bleek wel uit het grote aantal aanmeldingen.

We ontdekten dat een digitale bijeenkomst organiseren totaal anders is dan een fysieke. Je hebt met techniek te maken en dat is soms even puzzelen. Het was prachtig dat toch bijna alle deelnemers de webinar helemaal goed konden volgen. 

Tijdens de drie workshops werden de deelnemers geïnspireerd, ontvingen zij praktisch toepasbare tips en na afloop van iedere workshop werd om feedback gevraagd. Deze feedback wordt nu verwerkt en aan de deelnemers toegestuurd. Ook is deze vrij verkrijgbaar voor iedere belangstellende.

De enkele deelnemer waarbij de techniek het helaas liet afweten, kreeg direct van ons een mailtje en wordt natuurlijk ook volledig van de resultaten op de hoogte gebracht. We vertrouwen erop dat de techniek hen een volgende keer toestaat om zonder problemen deel te nemen.

Het was een mooie ervaring, waar wij zeker verder op kunnen bouwen.

Het inhoudelijk verslag lees je hier.