Wie komt ons Kernteam versterken?

Het team van Ondernemend Onderwijs 'sH bestaat uit een kernteam van vier mensen, aangevuld met minimaal zes hbo-studenten vanuit diverse opleidingen.


Het kernteam zoekt mensen die een of meerdere dagen willen meewerken aan onze opdracht vanuit de Gemeente Den Bosch om betere verbindingen te maken tussen onderwijs onderling, po tot hbo, en tussen onderwijs & bedrijfsleven. Alles met het doel: betere samenwerking, levensecht onderwijs op maat creëren en streven naar beter aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Wij zijn hiervoor o.a. op zoek naar een communicatiemedewerker. Een betrokken persoon, met belangstelling voor het onderwijs, die de huidige medewerker gaat ondersteunen en taken gaat overnemen. Deze taken bestaan o.a. uit het verzorgen van de communicatie binnen het netwerk, door middel van een maandelijkse Nieuwsbrief en het bijhouden van de website en mogelijk extra inzet voor andere taken binnen Ondernemend Onderwijs 'sH.

Daarnaast zijn we op zoek naar meedenkers, mensen met een visie die een steentje willen bijdragen aan het onderwijs in de regio Den Bosch. Heb jij een of meerdere dagdelen ter beschikking? Op allerlei gebied kunnen we jouw ondersteuning dan goed gebruiken.

Belangstelling? Of wil je eens komen praten? Neem hier contact met ons op