Het Knutselkunstkabinet

 

Het Knutselkunstkabinet

Op SBO De Sprankel werd door Monique Haanskorf van het Knutselkunstkabinet een mooi project uitgewerkt. Kernwoorden bij zo'n project zijn: samenwerken, talenten ontdekken, nieuwe technieken leren, recyclen en enthousiasmeren! Zij wil haar ervaringen als kunstenaar, docent en ondernemer graag in ons netwerk delen en dit project op maat aan geïnteresseerde scholen aanbieden.

Monique: 'Ik daag alle leerlingen uit om op hun eigen niveau zo goed mogelijk te presteren. Dit doe ik door in mijn aanbod leerlingen te laten kiezen vanuit hun verwondering en houd ik rekening met verschillen in interesse en ontwikkeling.'

Meer over Monique / projecten  

Contact opnemen met Monique Haanskorf

Lees meer

Project op SBO De Sprankel:

Alle kinderen uit alle klassen mochten een tekening van een dier maken, geïnspireerd door een kunstles over dieren in de kunst door de eeuwen heen. 1 geschikte tekening werd per klas uitgekozen. Tijdens een excursie bij Spark lab ‘s Hertogenbosch werden met behulp van de computer op de lasersnijder die uitgekozen tekeningen tot tafelbladen gemaakt. Op school hebben de kinderen onder leiding van een kunstenaar het ontwerp verder afgewerkt. Met een mooie tentoonstelling van alle tafels als eind van het project.
SWV de Meierij mocht (als medefinancier van dit project) een tafel uitkiezen. Vol trots staat deze op de kamer van onze nieuwe directeur-bestuurder Bas Wesseldijk.

Blogspot Monique

Deelnemende partijen

  • Knutselkunstkabinet
  • Monique Haanskorf
  • Ondernemend Onderwijs 'sH