Theaterbureau PLANT en onderwijs

 

Theaterbureau PLANT en onderwijs

Wij zijn Myrthe van Velden, Corine Hulshof en Lander Severins, drie studenten van de Koningstheateracademie in Den Bosch en oprichters van theaterbureau PLANT. En momenteel werkzaam bij ’sH Ondernemend Onderwijs.

Wij merken dat er in het onderwijs veel vragen zijn over theatrale educatie en hoe deze vorm te geven. Graag helpen we jullie hierbij. Lees hieronder hoe....

Lees meer

Wat hebben wij te bieden?

Wij zijn drie enthousiaste theatermakers die willen investeren in het onderwijs. We willen de creativiteit in kinderen aanwakkeren, het talent van elk afzonderlijke leerling benoemen én aanspreken en samenwerken om de theatrale educatie vorm te geven.

Wat beogen wij concreet te gaan doen?

Door middel van workshops rond bepaalde thema’s in de uitvoerende kunsten willen we samen met jongeren op een korte tijd een voorstelling in elkaar boksen. De kinderen krijgen professionele coaching, we werken met hun input, hun creativiteit en hun talent staat op 1.
Daarnaast willen wij als theaterbureau PLANT ons aanbieden aan scholen om de omkadering van voorstellingen op scholen te ondersteunen met professionele begeleiding. Zowel voor de leerlingen als ook voor de vrijwilligers die zich reeds inzetten voor deze producties (bijvoorbeeld de Groep 8 musical) bieden we begeleiding in Regie, Productie, Coaching (spel, beweging, zang...).

Wie zijn wij?

Corine Hulshof

 Corine Hulshof is een derdejaars student aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Naast het maken van cabaret is zij productieleider in de kunstsector. Samen met Lander en Myrthe heeft zij het bedrijf theaterbureau PLANT opgericht. Een bedrijf dat zich toelegt op het volledig faciliteren van theatrale producties voor kinderen. Gedrieën bundelen zij hun krachten met als doel theater en educatie te combineren. 

Myrthe van Velden

 Myrthe van Velden is een derdejaars student aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Naast theatermaker is ze druk bezig als regieassistente bij Stichting Musical den Bosch 800. En samen met Corine en Lander heeft ze theaterbureau PLANT opgericht, waarin

zij de regisserende rol op zich neemt. In samenwerking met Koningstheateracademie en de cabaretfirma zal PLANT een rol gaan spelen in verschillende projecten (zoals bijvoorbeeld bij Theaterfestival Boulevard) in Nederland en Zuid-Afrika.

Lander Severins

 Lander Severins is een derdejaars student aan de Koningstheateracademie in den Bosch. Buiten het maken van theater is hij aan de weg aan het timmeren als (stem)acteur, zanger en dichter. Samen met Myrthe en Corine is hij medeoprichter van theaterbureau PLANT, een bedrijf dat zich richt op de talenten van jongeren en de taak op zich neemt deze talenten theatraal vorm te geven. Lander neemt hierin vooral het ondernemend initiatief en artistieke coaching voor zijn rekening.

Wat vragen wij van u?

Wij willen graag met u afstemmen hoe we onze theatrale-educatieve capaciteiten kunnen inzetten voor uw leerlingen. Daarom komen wij graag naar u toe óf nodigen we u uit in onze HUB bij Muzerije.
Daarnaast sturen wij u binnenkort via Google Forms een enquête waarin we onze vragen op scherp zetten.

Wilt u met ons samenwerken?

Bel ons via Myrthe 06-27237065  of mail naar post@ondernemend-onderwijs.nl

Graag tot snel!

 

Vriendelijke groet,

 

Corine Hulshof

Lander Severins

Myrthe van Velden

Deelnemende partijen