Multiplier Event: Gepersonaliseerd Leren

 

PLE Plus, Guidelines for Personalised Learning, 4 juni 2019

Het Erasmus+ project 'Personalised Learning' is uitgevoerd tussen september 2017 tot september 2019. De gemeente ’s-Hertogenbosch werkte hierin samen met de ATO scholenkring en Helicon VMBO Den Bosch. Met internationale partners uit Engeland, Zweden, Finland en Polen. Op 4 juni werden de uitkomsten en producten gepresenteerd aan alle deelnemers en belangstellenden met name uit het onderwijsveld. En natuurlijk was Ondernemend Onderwijs 'sH erbij en verzorgde en ondersteunde twee van de vier Take Away Sessions. Deze workshops zijn onderdeel van het disseminatieprogramma van Personalised Learning. Of in het Nederlands: Gepersonaliseerd Leren.

 

Lees meer

Charlotte Lubbes (team OO ’sH) ondersteunde de Take Away Session 'Gepersonaliseerd leren: wat werkt?' In deze workshop brachten KC De Sprong, Wittering.nl en Helicon VMBO hun voorbeelden van gepersonaliseerd leren in. Op interactieve wijze werden processen, uitdagingen en opbrengsten gedeeld. Ook was er in de tweede ronde tijd voor het behandelen van een aantal stellingen, waaronder bijvoorbeeld: ‘Het huidige beroep van leraar vraagt om andere opleidingen’ en ‘een onderwijs-opvangorganisatie kan ook goed uit de voeten met anders geschoolden’.  

Apolline Mol en Jan Raemaekers (kernteam OO 'sH) verzorgden samen twee Take Away Sessions, genaamd 'Kan het werken met de Sociale Ontwerp Cirkel nuttig zijn bij Gepersonaliseerd leren?'

Lees hier de samenvatting van hun workshop

 

* Powerpoint van hun presentatie 

** LinkedInn pagina waar de disseminatie/verspreiding van de Intellectual Outputs van het Europeze project Personalised Learning zal plaatsvinden

 

Uitnodiging voor Multiplier Event

Uitnodiging voor hét congres over Gepersonaliseerd Leren op dinsdag 4 juni 2019

Het project: Tussen september 2017 tot september 2019 werken de Gemeente ’s-Hertogenbosch, ATO scholenkring en Helicon VMBO Den Bosch met Europese partners uit Engeland, Zweden, Finland en Polen aan handvatten voor gepersonaliseerd leren. Op 4 juni willen we met jullie (onderwijsmanagement en docenten) de uitkomsten en producten, die we gemaakt hebben, delen. Ook het team van Ondernemend Onderwijs 'sH verzorgt deze middag twee sessies!

Nog niet aangemeld, maar toch belangstelling? Klik hier en stuur een mail of er nog plaats is.

Meld je ook aan voor de LinkedIn pagina. Hier worden na afloop ook de uitkomsten en producten gedeeld.

Lees meer

Hoe ziet het programma eruit?
We starten om 14 uur met presentaties en keynotes. Vanaf 16 uur zullen er verschillende creatieve take-away sessies worden georganiseerd. Je kunt je vanaf 14 uur inschrijven maar ook vanaf 16 uur aansluiten.

De locatie voor de bijeenkomst is de Pabo in Den Bosch op de Frans Fransenstraat 15.

Deelnemende partijen

  • Gemeente 's-Hertogenbosch
  • Helicon VMBO
  • ATO Scholenkring
  • KC De Sprong
  • Wittering.nl
  • OO 'sH